Nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Zonnepanelen en dakveiligheid

Zonnepanelen en dakveiligheid

De belangstelling onder vastgoedbeheerders en gebouweigenaren, zoals gemeenten, VvE’s en woningcorporaties, voor zonnepanelen op daken is door de energietransitie de afgelopen jaren sterk gegroeid. Bij het plaatsen van al deze zonnepanelen wordt te weinig rekening gehouden met dakveiligheid met grote risico’s voor aansprakelijkheid voor eigenaren en vastgoedbeheerders tot gevolg. Maar hoe zorg je ervoor dat het dak met zonnepanelen een veilige plek is én blijft?

Lees meer
Zonnepanelen op daken, welke uitdagingen?

Zonnepanelen op daken, welke uitdagingen?

Toen enkele jaren geleden de energietransitie in een stroomversnelling is gekomen, is enorm geïnvesteerd in PV panelen/zonnepanelen op daken. Echter, hierdoor is een reeks aan nieuwe uitdagingen ontstaan.

Lees meer
Nieuwe website

Nieuwe website

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website. De nieuwe uitstraling sluit goed aan bij onze ambitieuze en innovatieve workforce.

Lees meer
Nieuwe medewerker Jules Leenders-Stein

Nieuwe medewerker Jules Leenders-Stein

Wij zijn heel verheugd om ons team te kunnen versterken met een nieuwe inspecteur dakveiligheid. Na een intensief opleidingstraject is Jules beschikbaar voor hoogwaardige dakveiligheidsinspecties.

Lees meer
Zonnepanelen veilig plaatsen

Zonnepanelen veilig plaatsen

Meer dan 40 ongevallen vonden er in anderhalf jaar tijd plaats bij installatie van zonnepanelen. En de afgelopen 3 jaar waren er 4 met een dodelijke afloop. Installateurs nemen onvoldoende maatregelen om veilig te werken. (bron: De Nederlandse Arbeidsinspectie). Veenman Dakveiligheid Advies & Training is specialist in advies en training voor veilig werken op daken. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Lees meer
Veenman lustrum-weekend

Veenman lustrum-weekend

23- en 24 september 2022 - Dit jaar bestaat Veenman 20 jaar! Een respectabele mijlpaal welke zonder de inzet van alle werknemers niet mogelijk was geweest. Om deze mijlpaal te vieren en iedereen te bedanken heeft het voltallige team van Veenman inclusief partners en hun kinderen genoten van een geheel verzorgd weekend in de Efteling.

Lees meer
20 jaar Veenman Dakveiligheid

20 jaar Veenman Dakveiligheid

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat Veenman & Partners Safety Consultants B.V. door Edgar Veenman is opgericht met als ambitieuze doelstelling om alle daken in Nederland veiliger te laten worden. Met onze innovatieve Dak RI&E als ankerpunt hebben we zelfstandig een methodiek ontwikkeld waarmee je als installateur of gebouweigenaar kunt aantonen dat een dak veilig is ingericht en daadwerkelijk voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Lees meer
Nieuwe medewerker Jesley Pieternella

Nieuwe medewerker Jesley Pieternella

Sinds 1 juli 2022 ben ik werkzaam bij Veenman Dakveiligheid als veilig dak inspecteur. Veenman Dakveiligheid is een fijne en rechtvaardige werkgever waarbij niet alleen de ontwikkeling van het bedrijf centraal staat, maar ook je professionele ontwikkeling een grote rol speelt.

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Alle persoonsinformatie wordt verwerkt conform onze privacyverklaring.