Nieuws

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Zonnepanelen op daken, welke uitdagingen?

Toen enkele jaren geleden de energietransitie in een stroomversnelling is gekomen, is enorm geïnvesteerd in PV panelen/zonnepanelen op daken. Echter, hierdoor is een reeks aan nieuwe uitdagingen ontstaan.

Lees meer

Nieuwe website

Met trots presenteren wij onze geheel vernieuwde website. De nieuwe uitstraling sluit goed aan bij onze ambitieuze en innovatieve workforce.

Lees meer

Nieuwe medewerker Jules Leenders-Stein

Wij zijn heel verheugd om ons team te kunnen versterken met een nieuwe inspecteur dakveiligheid. Na een intensief opleidingstraject is Jules beschikbaar voor hoogwaardige dakveiligheidsinspecties.

Lees meer

Zonnepanelen veilig plaatsen

Meer dan 40 ongevallen vonden er in anderhalf jaar tijd plaats bij installatie van zonnepanelen. En de afgelopen 3 jaar waren er 4 met een dodelijke afloop. Installateurs nemen onvoldoende maatregelen om veilig te werken. (bron: De Nederlandse Arbeidsinspectie). Veenman Dakveiligheid Advies & Training is specialist in advies en training voor veilig werken op daken. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden.

Lees meer

Veenman lustrum-weekend

23- en 24 september 2022 - Dit jaar bestaat Veenman 20 jaar! Een respectabele mijlpaal welke zonder de inzet van alle werknemers niet mogelijk was geweest. Om deze mijlpaal te vieren en iedereen te bedanken heeft het voltallige team van Veenman inclusief partners en hun kinderen genoten van een geheel verzorgd weekend in de Efteling.

Lees meer

20 jaar Veenman Dakveiligheid

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat Veenman & Partners Safety Consultants B.V. door Edgar Veenman is opgericht met als ambitieuze doelstelling om alle daken in Nederland veiliger te laten worden. Met onze innovatieve Dak RI&E als ankerpunt hebben we zelfstandig een methodiek ontwikkeld waarmee je als installateur of gebouweigenaar kunt aantonen dat een dak veilig is ingericht en daadwerkelijk voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Lees meer

Nieuwe medewerker Jesley Pieternella

Sinds 1 juli 2022 ben ik werkzaam bij Veenman Dakveiligheid als veilig dak inspecteur. Veenman Dakveiligheid is een fijne en rechtvaardige werkgever waarbij niet alleen de ontwikkeling van het bedrijf centraal staat, maar ook je professionele ontwikkeling een grote rol speelt.

Lees meer