Certificeringen

Certificeringen

Certificeringen

Certificeringen

Certificering

BRL 9935

De hoge kwaliteit van onze adviezen staat voor Veenman Dakveiligheid voorop. Onze processen zijn ingericht volgens het keurmerk voor de valbeveiligingsbranche. Sinds 2018 is ons bedrijf gecertificeerd volgens de nationale beoordelingsrichtlijn BRL 9935. Wij behaalden dit keurmerk voor de volgende processen:
  • BRL 9935 deel 01 Ontwerp van dakveiligheidsvoorzieningen op platte daken;
  • BRL 9935 deel 03 Inspectie & Onderhoud.  
brl.jpg

Dit keurmerk is opgezet door diverse branche-gerelateerde partijen, zoals installateurs, adviseurs, inspectiebureaus en opdrachtgevers. Dit met het doel duidelijkheid te verschaffen in een wirwar van wetten, regels en richtlijnen rondom veiligheid op daken. Het keurmerk mag alleen worden afgegeven door een certificerende instantie, die hiervoor geaccrediteerd is door de Raad voor de Accreditatie. Onze organisatie is gecertificeerd door SGS Intron. De Nationale Beoordelingsrichtlijn 9935 (BRL 9935) is een KOMO® Safety procescertificaat. De kwaliteitsnorm beschrijft het proces van het ontwerpen, aanbrengen, inspecteren en onderhouden van voorzieningen tegen valgevaar op daken of hieraan gerelateerde werkplekken. 

Bent u van plan om een nieuw gebouw te laten ontwerpen? Of om uw bestaande gebouwen te voorzien van voorzieningen tegen valgevaar? Dan is de BRL 9935 hét middel om snel en efficiënt de juiste partners te selecteren.

Wilt u weten hoe de BRL 9935 voor u van toegevoegde waarde kan zijn? Kijk dan op de website van Stichting Nivoh

VCA*

Veenman is in het bezit van het VCA* certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Het is een beproefd programma waarin een groot aantal branches in de Nederlandse industrie meer dan 25 jaar kennis en ervaring hebben gebundeld. De voorwaarde voor het behalen en behouden van het VCA keurmerk staat garant voor continuïteit van een veilige en verantwoorde aanpak, elke dag opnieuw. gecertificeerd-vca1-kleur1.jpg

 

Meer informatie over de mogelijkheden?

Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag op weg!

Contact
Klantenservice 088 325 83 00

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Alle persoonsinformatie wordt verwerkt conform onze privacyverklaring.