Actualisatie Dak & Gevel RI&E

Voldoet mijn dak nog aan de huidige veiligheidsregels?

Actualisatie Dak & Gevel RI&E

Voldoet uw dak nog aan de huidige veiligheidsregels? Zijn er sinds de plaatsing gebreken aan de valbeveiliging ontstaan? Vanuit de Arbowet bent u verplicht een RI&E te actualiseren bij onder andere wijzigingen in wet- en regelgeving, veranderingen in technische of productnormen, nieuwe installaties op het dak, renovaties en uitbreiding van daken en gebouwen. Veenman Dakveiligheid Advies & Training kan periodiek onderzoek voor u uitvoeren zodat eventuele tekortkomingen tijdig worden geconstateerd.

Dateert uw Dak RI&E van voor 2014? Dan is het sowieso tijd om deze te actualiseren. In 2014 is de Arbocatalogus Platte Daken aangepast. Sindsdien is het ontwerpen van persoonlijke valbeveiligingssystemen aan strengere eisen is gebonden.

U als gebouweigenaar vertrouwt er wellicht op dat de situatie op het dak in orde is, terwijl uw object mogelijk niet meer voldoet aan de huidige veiligheidsregels. Indien er een ongeval plaatsvindt, bent u echter verantwoordelijk of kunt u aansprakelijk worden gesteld.

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw huidige dakveiligheidssituatie up-to-date is? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel voor de actualisatie voor uw Dak RI&E.

Meer weten over advies & projectbegeleiding realisatie?

Advies & projectbegeleiding realisatie
Klantenservice 088 325 83 00