Dakveiligheidsspecialist Veenman bundelt krachten met Liftinstituut

Veenman Dakveiligheid maakt per 3 juli 2023 deel uit van Liftinstituut Holding. De veiligheidsexpertise van Veenman vormt een vanzelfsprekende aanvulling op die van Liftinstituut. Directeur Edgar Veenman legt uit: “In twintig jaar tijd zijn we uitgegroeid tot dé specialist in het veilig werken op daken. Om verder te groeien en om onze klanten op een nog breder veiligheidsterrein te bedienen, hebben we een sterke partner gezocht. Die hebben we gevonden in Liftinstituut. Dankzij de samenwerking met de nummer 1 in liftveiligheid kunnen we ons nog meer focussen op de klantervaring en operationele kwaliteit.”

Compleet in gebouwveiligheid
De komst van Veenman sluit eveneens aan bij de ambitie van Liftinstituut Holding om een leidende rol op het terrein van de totale gebouwveiligheid in te nemen. Marco Waagmeester, managing director bij Liftinstituut, zegt: “Vanuit onze eigen organisatie kunnen we klanten al helpen met veiligheidskeuringen en -trainingen rond liften, roltrappen, hoogwerkers en gevelonderhoudsinstallaties. Dankzij de krachtenbundeling met Veenman bieden wij hen nu ook toegang tot de beste dakveiligheidsexpertise.”

liftinstituutVeenman

Volgens Waagmeester hebben beide partijen een meer dan goede match. “Net als Liftinstituut behoort ook Veenman tot de grotere spelers in hun vakgebied. Bovendien opereren zij – net als wij – 100% onafhankelijk in de markt en maken zij deel uit van verschillende commissies die de dakveiligheidseisen helpen vormgeven.”  Veenman Dakveiligheid blijft qua onderneming zelfstandig binnen Liftinstituut Holding opereren. “Maar we zullen in de toekomst wel samen gebouwveiligheid  naar een nog hoger niveau tillen”, aldus Veenman en Waagmeester gezamenlijk. 

 

Over Liftinstituut
Liftinstituut is de toonaangevende keuringsinstantie, gespecialiseerd in liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties, hoogwerkers en andere installaties voor verticaal transport. Jaarlijks keuren de inspecteurs duizenden installaties voor gebouweigenaren en -beheerders. Ook zorgt Liftinstituut er via certificering voor dat tientallen fabrikanten wereldwijd een nieuw of aangepast product of onderdeel veilig in de markt kunnen zetten. Door niet alleen te keuren en te certificeren maar juist ook kennis te delen via publiekscampagnes, seminars en opleidingen, vormt Liftinstituut een verbindende schakel in veiligheid. Voor vele nationale en internationale overheden en koepelorganisaties is Liftinstituut dé gesprekspartner voor lift- en roltrapveiligheid.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Alle persoonsinformatie wordt verwerkt conform onze privacyverklaring.