Voor een veilige werkplek op hoogte

Dakveiligheid

Begeleiding offertetraject valbeveiliging

In deze eerste stap na het uitvoeren van een Dak RI&E is het zaak offertes aan te vragen bij diverse leveranciers van valbeveiliging. Het aanvragen en beoordelen van offertes is een complexe zaak en daarnaast is er een grote diversiteit aan producten te verkrijgen met elk hun eigen specifieke voor- en nadelen. Indien gewenst helpen wij u bij de selectie van producten en leveranciers van deze producten die het beste aansluiten bij uw wensen. Daarnaast beantwoorden wij inhoudelijke vragen van aanbieders en beoordelen eventuele alternatieve voorstellen die bij de offertes worden ingediend.

Programma van Eisen Valbeveiliging

Gedegen kennis van materialen die op de markt worden aangeboden, een goede beoordeling van offertes op volledigheid en het opstellen van een programma kunnen bijdragen aan een lager kostenplaatje en een veiliger dak. Door het onafhankelijke karakter en het kennisniveau van onze organisatie zijn wij uitstekend in staat te bepalen welke aanbieding het beste is voor uw dak. Wij zullen dan ook in overleg met u een Programma van Eisen opstellen waarin wij alle door u gewenste product- en uitvoeringseisen opnemen.

Invulbestand

Wij werken de aanbevelingen vanuit de RI&E’s in aantallen uit in een invulbestand - klik hier voor een voorbeeld. De leverancier moet dit invulbestand gebruiken als onderlegger voor zijn prijsvorming. Tevens is het invulbestand een vaste bijlage bij de offerte. Hierdoor ontstaan er geen onduidelijkheden over hoeveelheden en prijzen en kunt de verschillende aanbiedingen van de leveranciers tot in detail met elkaar vergelijken.

Voor meer informatie over Projectbegeleiding, klik hier.