Voor een veilige werkplek op hoogte

Dakveiligheid

In de media

Artikel: Veiligheid pv-installateurs ondergeschoven kind

In het Installatie Journaal van mei 2016 vertelt Edgar Veenman wat het juiste veiligheidsbeleid is dat men dient te volgen bij het plaatsen van zonnepanelen, zodat valgevaar wordt voorkomen. Klik op onderstaande afbeelding om het gehele artikel te lezen.

Artikel: Training Veilig werken op daken

Onlangs hebben de medewerkers van Tubus System Nederland een training 'Veilig werken op daken' gevolgd. De training werd gegeven door een erkend instituut voor dakveiligheid.

Nieuwsbericht: Minder ongevallen met het KOMO® SAFETY KEURMERK

Per 31 oktober 2017 is er een nieuw keurmerk voor de valbeveiligingsbranche: het KOMO® Safety keurmerk. Dit keurmerk biedt duidelijkheid over wat veilig is en wat niet, zowel voor voorschrijvende partijen als uitvoerende partijen. Uitvoerende partijen die voldoen aan de voorschriften in de nieuwe Beoordelingsrichtlijn 9935 (BRL 9935), verkrijgen na certificering het KOMO® Safety keurmerk.


Video: Edgar Veenman over de BRL9935, het nieuwe KOMO® SAFETY KEURMERK

Met de nieuwe BRL 9935 is er nu het KOMO® Safety keurmerk voor de valbeveiligingsbranche. In deze video legt Edgar Veenman - voorzitter van Stichting Nivoh - uit hoe dit keurmerk zorgt voor de noodzakelijke duidelijkheid en daarmee veiligheid in de valbeveiligingsbranche.